produk

Gelatin Paintball

Katrangan singkat:

Paintball minangka olahraga sing populer banget; paintballs minangka amunisi sing digunakake ing bedhil paintball. Gelatin minangka salah sawijining bahan utama sajrone ngasilake paintball; dosis gelatin yaiku 40-45%. gelatin sing ditrapake ing Paintball yaiku kanggo nyuda kekuwatane pengaruhe. Gelatin dirumus supaya bisa nggawe keseimbangan optimal ing antarane elastisitas lan brittleness, ngaktifake paintballs supaya bisa mbukak efek nanging ora bakal rusak nalika wiwitan dipecat lan nyingkirake nalika dheweke nggegirisi wong tanpa nyebabake kerusakan jaringan ngluwihi bruising sing entheng. 


Spesifikasi

Grafik Aliran

Lamaran

Paket

Tag Produk

Gelatin Paintball 

Item Fisik lan Kimia
Kekuwatan sele                                       Mekar     200-250Bloom
Viskositas (6,67% 60 ° C) mpa.s 5.0mpa.s
Kelembapan                             % ≤14.0
Awu                                    % ≤2.5
PH % 5.5-7.0
Banyu ora larut           % ≤0.2
Mental abot                 mg / kg ≤50

Grafik Alur Kanggo Gelatin Paintball

flow chart

Kualitas Paintball gumantung saka brittleness saka bal bal, babak saka bal, lan kekandelan isi; bal sing luwih dhuwur meh bunder, kanthi cangkang lancip kanggo njamin dampak, lan isine warna sing kandel lan angel angel didhelikake utawa disapu nalika game

ad

Kauntungan

1> Kasedhiya Kelas: 200Bloom-220Bloom-240Bloom

2> kurang awu kurang saka 2%

3> Transparansi Dhuwur luwih saka 500mm

4> Pecah Kekuwatan Jelly kurang saka 15%

5> Kerusakan Viskositas kurang saka 15%

6> Katon: gandum alus kuning nganti kuning.

25kgs / tas, sak kantong poli, anyaman / tas kraft.

1) Kanthi palet: 12 metrik ton / 20 kaki kontainer, 24 metrik ton / 40 kaki kontainer

2) Tanpa palet:

kanggo 8-15 bolong, 17 metrik ton / 20 kaki kontainer, 24 metrik ton / 40 kaki kontainer

Luwih saka 20 bolong, 20 metrik ton / 20 kaki kontainer, 24 metrik ton / 40 kaki kontainer

package

Panyimpenan:

Panyimpenan ing gudang: Kelembapan sing dikontrol kanthi apik ing 45% -65%, suhu ing 10-20 ℃

Muat ing wadhah: Simpen wadhah sing ditutup kanthi raket, disimpen ing area sing adhem, garing lan berventilasi.

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita