produk

Kolagen Iwak

Katrangan singkat:

 


Pengamanan

Grafik Aliran

Lamaran

Paket

Tag Produk

ITEM QUOTA STANDAR TEST

Formulir Organisasi

Bubuk Seragam utawa Granula, alus, ora ana caking

Cara Internal

Werna

Wêdakakêna kuning putih utawa entheng

Cara Internal

Rasa lan Mambu

Ora mambu

Cara Internal

Nilai PH

5.0-7.5

Larutan banyu 10%, 25 ℃

Tumpukan Kapadhetan (g / ml)

0.25-0.40

Cara Internal

Konten protein

(faktor konversi 5.79)

≥90%

GB / T 5009.5

Kelembapan

8,0%

GB / T 5009.3

Awu

2,0%

GB / T 5009.4

MeHg (metil merkuri)

≤ 0,5 mg / kg

GB / T 5009,17

Minangka

≤ 0,5 mg / kg

GB / T 5009,11

Pb

≤ 0,5 mg / kg

GB / T 5009.12

Cd

≤ 0,1 mg / kg

GB / T 5009,15

Cr

≤ 1.0mg / kg

GB / T 5009,15

Cacah Bakteri Total

≤ 1000CFU / g

GB / T 4789.2

Coliforms

≤ 10 CFU / 100g

GB / T 4789.3

Jamur & Ragi

≤50CFU / g

GB / T 4789.15

Salmonella

Negatif

GB / T 4789.4

Staphylococcus aureus

Negatif

GB 4789,4

Grafik Aliran Kanggo Produksi Kolagen Ikan

flow chart

Kolagen iwak bisa digunakke dening awak manungsa, melu macem-macem kegiyatan fisiologis, lan duwe peran kanggo nyepetake penuaan, nambah kulit, nglindhungi balung lan sendi, lan nambah kekebalan.

Kanthi keamanan bahan baku sing dhuwur, kemurnian konten protein lan rasa sing enak, kolagen iwak akeh digunakake ing pirang-pirang industri, kayata suplemen panganan, produk perawatan kesehatan, kosmetik, panganan hewan peliharaan, farmasi, lsp.

1 Suppl Suplemen Panganan

Peptida Kolagen Ikan dieksploitasi kanthi proses hidrolisis enzim luwih lanjut kanggo mbebayani molekul lan nggawa bobot molekul rata-rata kurang saka 3000Da lan saengga bisa gampang nyerep awak manungsa. Konsumsi kolagen iwak saben dina kabukten dadi kontribusi gedhe kanggo kulit manungsa kanthi nyuda proses penuaan.

2, Produk Perawatan Kesehatan

Kolagen penting kanggo awak manungsa, kalebu balung, otot, kulit, tendon, lsp. Kolagen iwak gampang diserap kanthi bobot molekul sing sithik. Dadi bisa digunakake ing produk perawatan kesehatan kanggo mbangun awak manungsa.

3) Kosmetik

Proses penuaan kulit yaiku proses ilang kolagen. Kolagen iwak asring digunakake ing kosmetik kanggo nyuda proses tuwa.

4) Farmasi

Keruntuhan kolagen umume dadi sebab utama penyakit fatal. Minangka kolagen utama, kolagen iwak uga bisa digunakake ing industri farmasi.

application

Paket

Standar ekspor, 20kgs / tas utawa 15kgs / tas, tas poli jero lan tas kraft njaba.

package

Loading Kemampuan

Kanthi palet: 8MT kanthi palet kanggo 20FCL; 16MT kanthi palet 40FCL

Panyimpenan

Sajrone transportasi, loading lan mbalikke ora diidini; iku ora padha karo bahan kimia kayata minyak lan mobil barang beracun lan wangi.

Simpen ing wadhah sing ditutup lan resik.

Disimpen ing area sing adhem, garing, berventilasi.

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita