head_bg1

produk

  • Collagen & Advantages

    Kolagen & Kaluwihan

    Kita fokus ing bisnis kesehatan manungsa lan bisnis internasional produk kolagen sajrone pirang-pirang taun, kita liwati akreditasi laboratorium nasional, sertifikasi ISO22000, sertifikasi HACCP, lan sertifikasi HALAL. Produk kami utamane didol menyang Amerika Utara, Amerika Selatan, Jepang, Korea Selatan ...
    Waca liyane
  • why choose us

    kok milih kita

    Kapsul kosong Yasin wis ana ing gelatin lan kapsul kosong sing diajukake suwene wis pirang-pirang taun, Thanks kanggo pelanggan sing duwe pengalaman ing saindenging jagad. Dheweke wis ndhukung banget lan kita seneng kerja bareng karo dheweke. Kita ngarep-arep nggoleki pasar karo mitra sing padha kaya sampeyan. Ing kene sh ...
    Waca liyane
  • Advantages of Capsule

    Keuntungan saka Kapsul

    Ing taun 1500 SM, kapsul kapisan lair ing Mesir. Ing taun 1730, apoteker ing Wina wiwit nggawe kapsul saka pati. Ing taun 1834, teknologi manufaktur kapsul dipatenake ing Paris. Ing taun 1846, teknologi manufaktur kapsul keras rong bagean dipikolehi ing Paten Prancis. Ing taun 1848, ...
    Waca liyane
  • How many types of Jelly glue / Hot melt glue that YASIN INDUSTRY produce?

    Pira jinis lem Jelly / Lem panas sing digawe INDUSTRY YASIN?

    Minangka pabrikan terkemuka JELLY GLUE lan HOT MELT GLUE ing China, tim R&D teknis profesional YASIN mesthi fokus marang pangembangan macem-macem lem / perekat jeli kanggo nyukupi kabutuhane para pelanggan kanthi macem-macem produk. Ana macem-macem jinis JELLY GLUE sing ...
    Waca liyane
  • Product instruction Marine Collagen

    Petunjuk produk Kolagen Laut

    Peptida Ikan Laut Laut minangka produk olahan jero saka kolagen iwak laut jero, duwe kaluwihan unik ing nutrisi lan aplikasi. Umume yaiku peptida campuran molekul cilik sing kasusun saka 26 asam amino kanthi bobot molekul 500-1000 Dalton. Bisa digunakke langsung dening usus cilik ...
    Waca liyane
  • Pharmaceutical Grade Gelatin

    Gelatin Farmasi Kelas

    Ing industri kesehatan farmasi, gelatin digunakake kanggo nggawe cangkang kapsul sing alus lan alus, tablet, granulasi, supositoria kanggo obat, suplemen panganan / panganan, sirup lan sapanunggalane. Sampeyan bisa dicerna banget lan minangka lapisan protèktif alami kanggo obat-obatan. Produ ...
    Waca liyane
  • What The Gelatin Really Is

    Apa sejatine Gelatin kasebut

    Minangka bahan, gelatin katon cukup standar. Pungkasan, ditemokake ing macem-macem panganan saben dina — wiwit sereal sarapan lan yogurt nganti marshmallow lan bear gummy, lan (mesthine) perawatan Jell-O sing meh padha. Nanging ngerti saka endi panganan sampeyan ora mung ngerti ...
    Waca liyane
  • Factory Stops Production for Machinery Maintenance & Inspection

    Pabrik Mandhegake Produksi kanggo Maintenance & Inspeksi Mesin

    Minangka pabrik gelatin profesional, Yasin Gelatin wis darmabakti kanggo gelatin kelas farmasi berkualitas lan pabrik gelatin kelas panganan luwih saka 34 taun. Saben taun, kita nandur modal sawetara dhuwit kanggo perbaikan teknis, perlindungan lingkungan lan kapasitas produksi ...
    Waca liyane
  • YASIN-Professional Gelatin Manufacturer

    Produsen Gelatin YASIN-Profesional

    Kita minangka produsen gelatin profesional sing bisa dipakani luwih saka 35 taun ing China. Kanthi remen ngandhani manawa kita wis makarya karo akeh perusahaan gedhe ing Asia lan Amerika wiwit pirang-pirang taun. Yen sampeyan lara sirah babagan kualitas gelatin. Ing kene, kita arep nuduhake karo ...
    Waca liyane
  • Yasin Gelatin participate in the API Guangzhou 2021

    Yasin Gelatin melu API Guangzhou 2021

    API China minangka farmasi lan bahan kimia lengkap sing ditampilake ing industri farmasi Cina. Kanthi luwih saka 40 taun pengalaman ing China, iki dadi perayaan sing misuwur kanggo kabeh pihak sing melu pasar Farmasi Tiongkok. API China lan 3 acara sing gegandhengan ...
    Waca liyane
  • Sing fokus ing produk kolagen

    Salam taklim saka Yasin. Dina iki, kita arep nuduhake sampeyan salah sawijining boss mr. Ling, crita pribadine menehi motivasi lan supaya kita terus kerja bareng. Dheweke tangi banget lan kerja keras saben dina, mung butuh setaun kanggo dadi wakil direktur riset saka ...
    Waca liyane
  • Kekuwatan kanggo Ndhukung Pelanggan

    Matur suwun sanget kanggo kapercayan lan dhukungan kanggo kita. Kita bakal njaga kekuwatan kanggo ndhukung para pelanggan supaya bisa ngembangake bisnis ing pasar kanthi langkah demi langkah. Lan ing kene, kita pengin nuduhake apa sing bisa ditindakake kanggo sampeyan, kaya ing ngisor iki: 1. Dhukungan inspeksi pabrik: Yasin, kita ora mung nyedhiyakake ...
    Waca liyane