produk

Lembar Gelatin

Katrangan singkat:

Lembar Gelatin

Sheet Gelatin, uga diarani Leaf Gelatin, digawe saka balung lan kulit kewan sing paling ora ngemot 85% protein, tanpa lemak lan kolesterol lan gampang diserep awak. Lembaran gelatin paling apik digawe saka gelatin balung, sing ora ana ambune lan kanthi kekuatan jeli sing apik.

Sheet Gelatin bisa digunakake kaya gelatin granular sing ditemokake ing toko lokal, nanging kanthi bentuk sing beda. Luwih saka bubuk, butuh bentuk lembaran godhong film gelatin sing lancip. Lembaran larut luwih alon tinimbang bentuk granulasi, nanging uga ngasilake produk permata sing luwih jelas.


Spesifikasi

Grafik Aliran

Lamaran

Paket

Tag Produk

Lembar Gelatin

Item Fisik lan Kimia
Kekuwatan sele                                       Mekar     120-230Bloom
Viskositas (6,67% 60 ° C) mpa.s 2.5-3.5
Kerusakan Viskositas           % ≤10.0
Kelembapan                             % ≤14.0
Transparansi  mm ≥450
Transmisi 450nm      % ≥30
                             620nm      % ≥50
Awu                                    % ≤2.0
Dioksida Sulfur             mg / kg ≤30
Hidrogen Peroksida          mg / kg ≤10
Banyu ora larut           % ≤0.2
Mental abot                 mg / kg ≤1.5
Arsenik                         mg / kg ≤1.0
Kromium                      mg / kg ≤2.0
 Barang Mikroba
Cacah Bakteri Total      CFU / g 10000
E.Coli                           MPN / g ≤3.0
Salmonella   Negatif

Flow Chart

Lembar Gelatin digunakake kanggo nggawe puding, jeli, kue mousse, permen karet, marshmallow, panganan cuci mulut, yogurt, es krim lan liya-liyane.

application

Kauntungan saka Lembar Gelatin

Transparansi Dhuwur

Tanpa ambu

Daya Pembekuan Kuat

Perlindhungan Koloid

Lumahing Aktif

Caket

Pembentukan Film

Susu sing Ditundha

Stabilitas

Kelarutan Banyu

Napa Pilih Lembar Gelatin kita

1. Produsen Lembar Gelatin Pertama ing China
2. Bahan mentah kanggo lembaran gelatin asale saka Dataran Tinggi Qinghai-Tibet, mula produk kita ana ing hidrofilisitas sing stabil lan stabilitas beku sing ora ana ambune
3. Kanthi 2 pabrik GMP sing resik, 4 lini produksi, output saben taun tekan 500 ton.
4. Lembar gelatin kita ngetutake Standar GB6783-2013 kanggo Heavy Metal sing Indeks: Cr≤2.0ppm, luwih murah tinimbang standar Eropa 10.0ppm, Pb≤1.5ppm luwih murah tinimbang standar Eropa 5.0ppm. 

Paket

Sasmita Mekar NW
(g / sheet)
NW(saben tas) Rincian Paket NW / CTN
Emas 220 5g 1KG 200 pcs / tas, 20 tas / karton 20 kg
3,3g 1KG 300 pcs / tas, 20 tas / karton 20 kg
2,5g 1KG 400 pcs / bag, 20bag / karton 20 kg
Perak 180 5g 1KG 200 pcs / tas, 20 tas / karton 20 kg
3,3g 1KG 300 pcs / tas, 20 tas / karton 20 kg
2,5g 1KG 400 pcs / bag, 20bag / karton 20 kg
Tembaga 140 5g 1KG 200 pcs / tas, 20 tas / karton 20 kg
3,3g 1KG 300 pcs / tas, 20 tas / karton 20 kg
2,5g 1KG 400 pcs / bag, 20bag / karton 20 kg

Panyimpenan

Kudu disimpen ing suhu moderat, yaiku ora cedhak ruangan ruangan utawa kamar mesin utawa ora kena panas srengenge. Nalika dikemas ing tas, bisa uga bobote ing kahanan garing.

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita