produk

Kolagen sapi

Katrangan singkat:

Kolagen sapi minangka salah sawijining protein sing umume asale saka sapi. Gegandhengan karo sawetara mupangat kesehatan, kalebu relief arthritis, kesehatan kulit sing luwih apik, lan pencegahan ngilangi balung.
Kolagen minangka protein awak sing paling akeh, sing ditemokake ing balung, otot, kulit, lan tendon, kira-kira 1/3 saka total protein awak.


Spesifikasi

Grafik Aliran

Lamaran

Paket

Tag Produk

Item Tes Standar Tes Metode Tes
Penampilan Werna Saiki putih utawa kuning cahya seragam GB 31645
  ambu ora enak Kanthi mambu khusus produk GB 31645
  Rasane Kanthi mambu khusus produk GB 31645
  Impurity Seragam bubuk garing saiki, ora ana lumping, ora najis lan titik jamur sing bisa dideleng langsung karo mripat langsung GB 31645
Kapadhetan tumpukan    g / ml - -
Konten protein % ≥90 GB 5009,5
Konten lembab  g / 100g ≤7.00 GB 5009,3
Isi awu   g / 100g ≤7.00 GB 5009,4
Nilai PH (Solusi 1%) - Farmakopoeia Tionghoa
Hydroxyproline g / 100g ≥3.0 GB / T9695.23
Isi bobot molekul rata-rata <3000 QB / T 2653-2004
Dal
SO2 mg / kg - GB 6783
Sisa hidroksida peroksida mg / kg - GB 6783
Metal abot Plumbum (Pb) mg / kg ≤1.0 GB 5009,12
Kromium (Cr) mg / kg ≤2.0 GB 5009.123
Arsenik (As) mg / kg ≤1.0 GB 5009,15
Merkurius (Hg) mg / kg ≤0.1 GB 5009,17
Kadmium (Cd) mg / kg ≤0.1 GB 5009,11
Cacah Bakteri Total ≤ 1000CFU / g GB / T 4789.2
Coliforms ≤ 10 CFU / 100g GB / T 4789.3
Jamur & Ragi ≤50CFU / g GB / T 4789.15
Salmonella Negatif GB / T 4789.4
Staphylococcus aureus Negatif GB 4789,4

Grafik Aliran Kanggo Produksi Kolagen Bovine

Flow Chart

Kanthi keamanan bahan baku sing dhuwur, kemurnian konten protein lan rasa sing enak, sing akeh digunakake ing pirang-pirang industri, kayata suplemen panganan, panganan fungsional lan omben-omben, produk perawatan awak, kosmetik, panganan hewan peliharaan, farmasi dll.

Kolagen peptida minangka bahan panganan bioaktif, sing akeh digunakake ing panganan, minuman, bar protein, minuman padhet, suplemen panganan, lan kosmetik. Solusi sing trep, larut, transparan, ora ana rereged, cairan sing apik lan ora ana ambu.

detail

Standar ekspor, 20kgs / tas utawa 15kgs / tas, tas poli jero lan tas kraft njaba.

package

Loading Kemampuan

Kanthi palet: 8MT kanthi palet kanggo 20FCL; 16MT kanthi palet 40FCL

Panyimpenan

Sajrone transportasi, loading lan mbalikke ora diidini; iku ora padha karo bahan kimia kayata minyak lan mobil barang beracun lan wangi.

Simpen ing wadhah sing ditutup lan resik.

Disimpen ing area sing adhem, garing, berventilasi.

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita