produk

Peptida Kedele

Katrangan singkat:

Protein kedelai yaiku protein sing diisolasi saka kedele. Iki digawe saka panganan kedele sing wis dibebayani lan dikubur. Peptida molekul cilik diekstrak saka protein kedelai kanthi teknologi pencernaan enzim arah lan teknologi pamisahan membran maju. Yen dibandhingake karo protein kedele, peptida kedelai luwih gampang diserep dening awak manungsa tanpa nambah beban organ pencernaan. Kandhungan protein setinggi 90 % ing ndhuwur, awak manungsa penting 8 jinis asam amino lengkap. Peptida kedelai duwe khasiat nutrisi sing apik lan minangka bahan baku panganan fungsional sing menjanjeni.


Spesifikasi

Grafik Aliran

Lamaran

Paket

Tag Produk

Iterms

Standar

Tes adhedhasar

Wangun organisasi

Bubuk seragam, empuk, ora ana caking

GB / T 5492

Werna

Wêdakakêna kuning putih utawa entheng

GB / T 5492

Rasa lan mambu

Nduweni rasa lan bau unik saka produk iki, ora ana ambu sing khas

GB / T 5492

Impurity

Ora ana impurities eksogen sing katon

GB / T 22492-2008

 

kautaman

100% ngliwati saringan kanthi aperture 0,250mm

GB / T 12096

(G / mL) Stacking Density

—–

 

(% , Basis garing) Protein

≥90.0

GB / T5009.5

(% , Basis garing) isi peptida

≥80.0

GB / T 22492-2008

≥80% massa molekul relatif peptida

2000

GB / T 22492-2008

(%) Kelembapan

≤7.0

GB / T5009.3

(%) Awu

≤6.5

GB / T5009.4

nilai pH

—–

—–

(%) Lemak mentah

≤1.0

GB / T5009.6

 Ngundhuh

Negatif

GB / T5009.117

(Mg / kg content Kandhungan natrium

—–

—–

 

(Mg / kg)

Logam Heavy

Pb)

≤2.0

GB 5009,12

Minangka)

≤1.0

GB 5009,11

Hg)

≤0.3

GB 5009,17

(CFU / g) Bakteri Total

≤3 × 104  

GB 4789,2

(MPN / g) Coliforms

≤0.92

GB 4789,3

) CFU / g) cetakan lan ragi

≤50

GB 4789,15

 Salmonella

0 / 25g

GB 4789,4

 Staphylococcus aureus

0 / 25g

GB 4789.10

Grafik Alur Kanggo produksi Peptida Kedelai

flow chart

1) Panganan digunakake

Protein kedelai digunakake ing macem-macem panganan, kayata salad dressing, sup, analog daging, bubuk omben-omben, keju, krim tanpa susu, panganan cuci mulut beku, topping whipped, formula bayi, roti, sereal sarapan, pasta, lan panganan pet.

2) Efesus fungsional

Protein kedele digunakake kanggo emulsifikasi lan tekstur. Aplikasi khusus kalebu adesif, aspal, resin, bahan pembersih, kosmetik, tinta, pelembut, cat, lapisan kertas, pestisida / fungisida, plastik, poliester, lan serat tekstil.

application

Paket

nganggo palet: 

10kg / tas, polybag ing njero, bag kraft njaba;

28bags / palet, 280kgs / palet,

Kontainer 2800kgs / 20ft, wadhah 10pallet / 20ft,

tanpa Pallet: 

10kg / tas, polybag ing njero, bag kraft njaba;

Wadhah 4500kgs / 20ft

package

Transportasi & Panyimpenan

Transportasi

Cara transportasi kudu resik, higienis, ora ana ambu lan polusi;

Transportasi kasebut kudu dilindhungi saka udan, lembab, lan cahya srengenge.

Dilarang nyampur lan ngeterake kanthi toksik, mbebayani, mambu aneh, lan barang sing gampang tercemar.

Panyimpenan kahanan

Produk kasebut kudu disimpen ing gudang sing resik, berventilasi, tahan lembab, bukti rodent, lan bebas ambu.

Kudu ana celah tartamtu nalika panganan disimpen, tembok pemisahan kudu ora ana ing lemah,

Dilarang banget dicampur karo barang beracun, mbebayani, mambu, utawa polutan.

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita