produk

Pea peptida

Katrangan singkat:

Peptida aktif molekul cilik sing dipikolehi kanthi nggunakake teknik pencernaan enzim biosintesis nggunakake protein kacang polong lan kacang polong minangka bahan baku. Peptida kacang polong nahan komposisi asam amino saka kacang polong, ngemot 8 asam amino esensial sing ora bisa disintesis dening awak manungsa, lan proporsi cedhak karo mode FAO / WHO (Organisasi Pangan lan Pertanian PBB lan Dunia Organisasi Kesehatan). FDA nganggep kacang polong minangka produk tanduran paling resik lan dheweke ora duwe risiko dana transfer. Pea peptida nduweni sipat nutrisi sing apik lan bahan baku panganan sing fungsional bisa dijanjekake lan aman.


Spesifikasi

Grafik Aliran

Lamaran

Paket

Tag Produk

Iterms Standar Tes adhedhasar
Wangun organisasi Bubuk seragam, empuk, ora ana caking Q / HBJT 0004S-2018
Werna Wêdakakêna kuning putih utawa entheng  
Rasa lan mambu Nduweni rasa lan bau unik saka produk iki, ora ana ambu sing khas  
Impurity Ora ana impurities eksogen sing katon  
kehalusan (g / mL) 100% liwat saringan kanthi aperture 0,250mm —-
Protein (% 6,25) ≥80.0 (Garing) GB 5009,5
isi peptida (%) ≥70.0 (Garing) GB / T22492
Kelembapan (%) ≤7.0 GB 5009,3
Awu (%) ≤7.0 GB 5009,4
nilai pH —- —-
Logam Heavy (mg / kg) Pb) * ≤0,40 GB 5009,12
  Hg) * 0.02 GB 5009,17
  Cd) * ≤0.20 GB 5009,15
Bakteri Total (CFU / g) CFU / g, n = 5, c = 2, m = 104, M = 5 × 105; GB 4789,2
Coliform (MPN / g)   CFU / g, n = 5, c = 1, m = 10, M = 102  GB 4789,3
Bakteri patogen (Salmonella, Shigella, Vibrio parahaemolyticus, Staphylococcus aureus) * Negatif GB 4789,4 、 GB 4789.10

Grafik Alur Kanggo Produksi Pea Peptida

flow chart

Tambahan

Kualitas nutrisi sing ana ing protein kacang polong bisa digunakake kanggo nambah wong sing kekurangan, utawa wong sing pengin nambah panganan karo nutrisi. Kacang polong minangka sumber protein, karbohidrat, serat makanan, mineral, vitamin, lan fitokimia. Contone, protein kacang polong bisa ngimbangi asupan zat besi amarga zat zat zat besi banyak.

Pengganti panganan.

Protein kacang polong bisa digunakake minangka sulih protein kanggo wong sing ora bisa ngonsumsi sumber liyane amarga ora asale saka panganan alergen sing paling umum (gandum, kacang, endhog, kedele, iwak, kerang, kacang wit, lan susu). Bisa digunakake ing barang panggang utawa aplikasi masak liyane kanggo ngganti alergen umum. Iki uga diolah kanthi industri kanggo mbentuk produk panganan lan protein alternatif kayata produk daging alternatif, lan produk non-susu. Pabrik alternatif kalebu Ripple Foods, sing ngasilake susu kacang alternatif susu. Protein kacang polong uga alternatif daging.

Bahan fungsional

Protein kacang polong uga digunakake minangka bahan fungsional sing murah kanggo ngasilake panganan kanggo nambah nilai nutrisi lan tekstur produk panganan. Dheweke uga bisa ngoptimalake viskositas, emulsifikasi, gelasi, stabilitas, utawa sifat panganan sing naleni lemak. Contone, Kapasitas protein kacang polong kanggo mbentuk busa stabil minangka properti penting ing jajan, souffles, topping whipped, fudges, lsp. 

nganggo palet: 

10kg / tas, polybag ing njero, bag kraft njaba;

28bags / palet, 280kgs / palet,

Kontainer 2800kgs / 20ft, wadhah 10pallet / 20ft,

tanpa Pallet: 

10kg / tas, polybag ing njero, bag kraft njaba;

Wadhah 4500kgs / 20ft

package

Transportasi & Panyimpenan

Transportasi

Cara transportasi kudu resik, higienis, ora ana ambu lan polusi;

Transportasi kasebut kudu dilindhungi saka udan, lembab, lan cahya srengenge.

Dilarang nyampur lan ngeterake kanthi toksik, mbebayani, mambu aneh, lan barang sing gampang tercemar.

Panyimpenan kahanan

Produk kasebut kudu disimpen ing gudang sing resik, berventilasi, tahan lembab, bukti rodent, lan bebas ambu.

Kudu ana celah tartamtu nalika panganan disimpen, tembok pemisahan kudu ora ana ing lemah,

Dilarang banget dicampur karo barang beracun, mbebayani, mambu, utawa polutan.

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita