produk

Gelatin Bahan Pangan

Katrangan singkat:

Gelatin komersial beda-beda gumantung saka 80 nganti 260 gram Bloom lan, kajaba barang-barang khusus, ora ana warna, rasa, pengawet, lan bahan kimia tambahan. Gelatin umume dikenal minangka gelatin panganan sing paling dikepengini yaiku karakteristik sing nyawiji lan kemampuan kanggo nggawe gel sing bisa diowahi kanthi thermo. Gelatin minangka protein sing digawe saka hidrolisis parsial kolagen kewan. Gelatin tingkat panganan digunakake minangka agen gelling kanggo nggawe jeli, marshmallow lan permen karet. Kajaba iku, iki uga digunakake minangka agen sing stabil lan nglukis ing produksi selai, yoghurt lan es krim.


Spesifikasi

Grafik Aliran

Lamaran

Paket

Tag Produk

Gelatin Bahan Pangan

Item Fisik lan Kimia
Kekuwatan sele                                       Mekar     140-300Bloom
Viskositas (6,67% 60 ° C) mpa.s 2.5-4.0
Kerusakan Viskositas           % ≤10.0
Kelembapan                             % ≤14.0
Transparansi  mm ≥450
Transmisi 450nm      % ≥30
                             620nm      % ≥50
Awu                                    % ≤2.0
Dioksida Sulfur             mg / kg ≤30
Hidrogen Peroksida          mg / kg ≤10
Banyu ora larut           % ≤0.2
Mental abot                 mg / kg ≤1.5
Arsenik                         mg / kg ≤1.0
Kromium                      mg / kg ≤2.0
 Barang Mikroba
Cacah Bakteri Total      CFU / g 10000
E.Coli                           MPN / g ≤3.0
Salmonella   Negatif

Alur Bagan Kanggo Produksi Gelatin

detail

Kembang manisan

Gelatin umume digunakake ing confection amarga busa, gel, utawa solidify menyang bagean sing larut alon-alon utawa lebur ing tutuk.

Infeksi kayata bear gummy ngemot persentase gelatin sing cukup dhuwur. Kue permen kasebut luwih larut kanthi luwih alon, mula nambah rasa seneng permen nalika nambah rasa.

Gelatin digunakake ing campuran daging cambuk kayata marshmallow, yaiku kanggo nyuda ketegangan sirup, stabilake busa liwat viskositas, atur busa liwat gelatin, lan nyegah kristalisasi gula. 

application-1

Susu lan Desserts

Panganan cuci mulut gelatin bisa disiyapake nggunakake gelatin Tipe A utawa Tipe B kanthi Mekar antara 175 lan 275. Sing luwih dhuwur Bloom, luwih sithik gelatin sing dibutuhake kanggo pesawat sing pas (yaiku 275 gelatin Bloom mbutuhake udakara 1,3% gelatin nalika gelatin 175 Bloom mbutuhake 2,0% kanggo entuk set sing padha). Pemanis selain sukrosa bisa digunakake.

Konsumen saiki prihatin karo asupan kalori. Panganan cuci mulut gelatin reguler gampang disiyapake, ngicipi sing enak, nutrisi, kasedhiya ing macem-macem rasa, lan mung isine 80 kalori saben setengah gelas. Versi tanpa gula mung wolung kalori saben porsi.

application-2

Daging lan Iwak

Gelatin digunakake kanggo aspik gel, keju endhas, souse, gulung pitik, ham lan kaleng sing mengkilap, lan produk daging jellied saka kabeh jinis. Fungsi gelatin kanggo nyedhot jus daging lan menehi wujud lan struktur kanggo produk sing bakal rusak. Tingkat panggunaan normal antara 1 nganti 5% gumantung saka jinis daging, duduh kaldu, gelatin Bloom, lan tekstur sing dikarepake ing produk pungkasan.

application-3

Anggur lan Jinis Denda

Kanthi tumindak dadi koagulan, gelatin bisa digunakake kanggo nyemprotake impurities sajrone nggawe anggur, bir, sari lan jus. Iki duwe kaluwihan umur rak tanpa winates ing bentuk garing, gampang ditangani, persiyapan cepet lan klarifikasi sing brilian.

application-4

Paket 

Utamane ing 25kgs / tas.

1. Siji tas poli ing njero, rong tas anyaman ing njaba.

2. Siji kantong Poly, njero tas Kraft.                     

3. Miturut sarat pelanggan.

Kemampuan Ngunggah :

1. kanthi palet: 12Mts kanggo Container 20ft, 24Mts kanggo Container 40Ft

2. tanpa Pallet: 8-15Mesh Gelatin: 17Mts 

Luwih saka 20 Gelatin Bolong: 20 Mts 

package

Panyimpenan

Simpen ing wadhah sing ditutup kanthi raket, disimpen ing area sing adhem, garing lan berventilasi.

Tetep ana ing area GMP sing resik, kontrol asor sing cukup ing 45-65%, suhu ing 10-20 ° C. Nyetel suhu lan kelembapan sing cukup ing njero ruangan kanthi nyetel Ventilasi, pendinginan lan fasilitas dehumidifikasi.

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita