produk

Peptide beras

Katrangan singkat:

Peptide beras minangka bubuk kuning cahya sing diekstrak saka protein beras alami sing bisa dimakan lan disaring dening teknologi pencernaan enzim senyawa bioengineering modern. Proporsi peptida kanthi bobot molekul relatif kurang saka 2000 Dalton luwih saka 90%.


Spesifikasi

Grafik Aliran

Lamaran

Paket

Tag Produk

1. Indeks tampilan

Barang

Syarat kualitas

Metode deteksi

Werna

Putih nganti kuning cahya

T / WTTH 0025S

Barang 4.1

Watake

Wêdakakêna, warna seragam, tanpa aglomerasi

Rasa lan mambu

Kanthi roso lan bau unik saka produk iki, ora ana ambu, ora ana ambune

Impurity

Ora katon obyek asing sing katon normal

2. Indeks fizikokimia

Indeks

Unit

Watesan

Metode deteksi

Protein (ing basis garing)

%

85.0

GB 5009,5

Oligopeptide (ing basis garing)

%

80.0

GB / T 22492 Lampiran B

Awu (kanthi garing)

%

6.0

GB 5009,4

Proporsi massa molekul relatif ≤2000 D

%

90.0

GB / T 22492 Lampiran A

Kelembapan

%

7.0

GB 5009,3

Total Arsenik

mg / kg

0,2

GB 5009,11

Timbal (Pb)

mg / kg

0,2

GB 5009,12

Merkurius (Hg)

mg / kg

0,02

GB 5009,17

Kadmium (Cd)

mg / kg

0,2

GB 5009,15

Aflatoxin B 1

μg / kg

4.0

GB 5009,22

DDT

mg / kg

0,1

GB / T 5009,19

Deoxynivalenol

μg / kg

1000

 

3. Indeks mikrobial

Indeks

Unit

Skema sampling lan watesan

Metode deteksi

n

c

m

M

Jumlah bakteri aerobik

CFU / g

5

2

30000

100000

GB 4789,2

Coliform

MPN / g

5

1

10

100

GB 4789,3

Salmonella

(Yen ora ditemtokake, ditulis ing / 25g)

5

0

0 / 25g

-

GB 4789,4

Staphylococcus aureus

5

1

100CFU / g

1000CFU / g

GB 4789.10

Ujar:n minangka jumlah conto sing kudu diklumpukake kanggo kumpulan produk sing padha;c minangka jumlah sampel sing maksimal sing diidini ngluwihi nilai m;m minangka nilai watesan kanggo level indikator mikroba sing bisa ditampa;M minangka nilai watesan keamanan paling dhuwur kanggo indikator mikrobiologis.

Sampling ditindakake miturut GB 4789.1.

Alur Bagan Kanggo Ride Petide Produksi

flow chart

1. Panganan kesehatan kayata panganan kesehatan fungsional kayata pengayaan getih, anti-lemes, lan peningkatan kekebalan.

2. Panganan kanggo keperluan medis khusus.

3. Bisa ditambahake ing macem-macem panganan kayata omben-omben, omben-omben padhet, biskuit, permen, kue, teh, anggur, bumbu, lsp. Minangka bahan sing efektif kanggo nambah rasa lan fungsionalitas panganan.

4. Cocog kanggo cairan oral, tablet, bubuk, kapsul lan bentuk dosis liyane

12 (1)

Kauntungan

1. Non-GMO

2. Digest banget, ora ana ambu

3. Kandhungan protein dhuwur (ing ndhuwur 85%)

4. Gampang dibubarake, gampang diproses lan gampang dioperasikake

5. Larutan banyu jelas lan transparan, lan kelarutan ora kena PH, uyah lan suhu

6. Kelarutan kadhemen dhuwur, non-gelling, viskositas sithik lan stabilitas termal ing suhu sithik lan konsentrasi dhuwur

7. Ora nganggo aditif lan pengawet, ora ana warna gawean, rasa lan pemanis, ora ana lem

Paket

nganggo palet: 

10kg / tas, polybag ing njero, bag kraft njaba;

28bags / palet, 280kgs / palet,

Kontainer 2800kgs / 20ft, wadhah 10pallet / 20ft,

tanpa Pallet: 

10kg / tas, polybag ing njero, bag kraft njaba;

Wadhah 4500kgs / 20ft

package

Transportasi & Panyimpenan

Transportasi

Cara transportasi kudu resik, higienis, ora ana ambu lan polusi;

Transportasi kasebut kudu dilindhungi saka udan, lembab, lan cahya srengenge.

Dilarang nyampur lan ngeterake kanthi toksik, mbebayani, mambu aneh, lan barang sing gampang tercemar.

Panyimpenan kahanan

Produk kasebut kudu disimpen ing gudang sing resik, berventilasi, tahan lembab, bukti rodent, lan bebas ambu.

Kudu ana celah tartamtu nalika panganan disimpen, tembok pemisahan kudu ora ana ing lemah,

Dilarang banget dicampur karo barang beracun, mbebayani, mambu, utawa polutan.

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita