produk

Cangkang Kapsul Kosong Gelatin

Katrangan singkat:

Kapsul minangka paket sing bisa dipangan sing digawe saka gelatin utawa bahan liyane sing cocog lan diisi obat kanggo ngasilake dosis unit, utamane kanggo nggunakake lisan.

Kapsul Keras: utawa kapsul rong potong sing kasusun saka rong lembar ing bentuk silinder ditutup ing sawijining sisih. Potongan sing luwih cekak, diarani "tutup", pas ing sisih mburi mbukak potongan sing luwih dawa, diarani "awak".


Spesifikasi

diagram aliran

Kaluwihan

Paket

Tag Produk

spesifikasi 00 # 0 # 1 # 2 # 3 # 4 #
Panjang tutup (mm) 11,8 ± 0,3 10,8 ± 0,3 9,8 ± 0,3 9,0 ± 0,3 8,1 ± 0,3 7,2 ± 0,3
Panjang awak (mm) 20,8 ± 0,3 18,4 ± 0,3 16,5 ± 0,3 15,4 ± 0,3 13,5 ± 0,3 12,2 ± 0,3
Panjang rajutan (mm) 23,5 ± 0,5 21,2 ± 0,5 19.0 ± 0,5 17,6 ± 0,5 15,5 ± 0,5 14.1 ± 0,5
Diameter tutup (mm) 8,25 ± 0,05 7,40 ± 0,05 6,65 ± 0,05 6,15 ± 0,05 5,60 ± 0,05 5,10 ± 0,05
Diameter Awak (mm) 7,90 ± 0,05 7.10 ± 0,05 6,40 ± 0,05 5,90 ± 0,05 5,40 ± 0,05 4,90 ± 0,05
Volume Batin (ml) 0,95 0,69 0,5 0,37 0,3 0,21
Bobot rata-rata 125 ± 12 97 ± 9 78 ± 7 62 ± 5 49 ± 5 39 ± 4
Paket ekspor (pcs) 80.000 100.000 140.000 170.000 240.000 280.000

flow chart

ad

Keuntungan Inti

Bahan baku :

Gelatin farmasi sapi 100% bebas BSE

Kapasitas :

Output tahunan ngluwihi 8 milyar kapsul

Kualitas:

Peralatan lan fasilitas otomatis canggih, teknisi senior 80% priksa manawa kapsul stabil ing kualitas lan nggawe produk kanthi Sehat, transparansi Tinggi lan Alami lan ora ana antiseptik, rasa lan ambu ora enak bisa ditutup kanthi efektif.

Platform Sales

kerjo bareng karo akeh perusahaan narkoba sing kondhang.

Bhinéka

bisa ngasilake, 00 #, 0 #, 1 #, 2 #, 3 #, 4 #
Layanan Nampa pesenan khusus nganggo warna lan cetakan logo.
Pangiriman Perusahaan logistik sing bisa njamin pengiriman produk kanthi tepat wektu
Sawise adol Ana tim pra-penjualan profesional kanggo nyedhiyakake pelanggan kanthi layanan lengkap lan tepat waktu.
Umur rak Luwih saka 36bulan nalika disimpen ing kondhisi sing cocog 

Paket lan Kemampuan Ngunggah

Paket

Tas poliethelin kerapatan rendah medhis kanggo kemasan njero, Kraft 5-ply Kraft kotak struktur bergelombang ganda kanggo pengepakan njaba.

package

Loading Kemampuan

UKURAN Pcs / CTN NW (kg) GW (kg) Loading Kemampuan 
0 # 110000 pcs 10 12.5 147karton / 20GP 356karton / 40GP
1 # 150000 pcs 11 13.5
2 # 180000 pcs 11 13.5
3 # 240000 pcs 12.8 15
4 # 300000 pcs 13.5 16.5
Pengepakan & CBM: 72cm x 36cm x 57cm

Pancegahan panyimpenan

1. Tahan suhu persediaan 10 nganti 30 ℃; Kelembapan relatif tetep 35-65%.

2. Kapsul mestine disimpen ing gudang sing resik, garing lan berventilasi, lan ora diidini srengenge sing kuwat utawa lingkungan sing lembab. Kajaba iku, amarga entheng banget dadi rapuh, cargos sing abot ora kudu tumpuk.

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    produk sing gegandhengan