head_bg1

Misi & Visi

miss

MISI & VISI

MISI: Misi kita kudu menehi kontribusi kanggo kesehatan manungsa lan dadi mitra sing apik karo para konsumen kanthi nyedhiyakake produk lan layanan sing berkualitas.

VISI: Yasin wis dadi merek sing luwih dipercaya lan dipercaya ing bidang gelatin, kolagen lan turunane, kayata gelatin godhong, cangkang kapsul kosong lan lem jeli kanthi komitmen paling dhuwur babagan kualitas produk, layanan lan tanggung jawab sosial.

NILAI

Pelanggan minangka Pusat

Yasin wis dadi merek sing luwih dipercaya lan dipercaya ing bidang gelatin, kolagen lan turunane, kayata gelatin godhong, cangkang kapsul kosong lan lem jeli kanthi komitmen paling dhuwur babagan kualitas produk, layanan lan tanggung jawab sosial.

Tanggung jawab

Proaktif lan ngupayakake nindakake kabeh tugas lan tanggung jawab 100% kanggo apa sing wis ditindakake kanggo ngasilake asil sing paling apik kanggo Perusahaan lan para pelanggan.

Integritas

Faktor penting kanggo ningkatake hubungan sing bisa dipercaya nalika makarya karo kolega, pelanggan lan mitra.

Kerja sama

Gelem mbantu kolega supaya bisa diwasa, lan para pelanggan bisa nggayuh tujuan umum lan kerja sama menang-menang.

Titah

Pikir kanthi beda, temokake lan berkembang cara kanggo nyadari ide-ide anyar, solusi anyar kanggo ngatasi karya kanthi luwih efektif.