head_bg1

Pengalaman Produsen

MANUFACTURER NGALAMI

● Pabrik kita ora mung duwe tenaga teknis sing padhet, peralatan sing apik banget lan peralatan uji presisi kelas dhuwur uga manajemen kelas siji.

● Minangka motto kita yaiku nggunakake teknologi anyar kanggo nambah kualitas produk, kanggo nggedhekake pasar kanthi kualitas apik lan nggawe kredit kanthi layanan sing apik, kita kendel nggawe inovasi, duwe komitmen kanggo ningkatake kualitas lan semangat ngembangake turunan gelatin.

● Saiki luwih saka 8000 ton gelatin lan kolagen saben taun wis populer ing domestik lan mlebu pasar internasional. Kabeh produk memenuhi standar nasional lan standar industri.

southeast

NGALAMI

Pabrik butuh pengalaman, kanggo njamin kualitas sing paling apik lan mesthi nganyari lini produksi. Sing bisa nggawe pemasok gelatin kanthi output sing luwih apik lan ngirit biaya. Insinyur pengalaman kita kasedhiya kanggo nyedhiyakake gelatin paling apik kanggo aplikasi sampeyan.

southeast1

Lingkungan

Kanggo ujar manawa produk kanthi kualitas, kita uga kudu priksa kebersihan, kontrol bakteri, proses daur ulang wis dikontrol kanthi ketat. Produk kami nggunakake industri panganan, area farmasi, industri suplemen lan kosmetik lsp sing butuh perawatan tingkat tinggi kanggo mesthekake ora ana masalah sing bakal uwal saka kualitas produk.

southeast-(1)

MOTO KAMI

"Pilihan sing paling apik, Suplier sing dipercaya!" kita mesthi nyedhiyakake produk kanthi kualitas apik kanthi rega sing kompetitif, pangiriman cepet, layanan sing apik lan nikmati popularitas ing antarane para pelanggan.