produk

jagung Peptida

Katrangan singkat:

Peptida protein jagung peptida aktif molekul cilik sing diekstrak saka protein jagung nggunakake teknologi pencernaan sing disutradarai karo bio lan teknologi pamisahan membran. Digunakake ing produk panganan lan kesehatan


Spesifikasi

Grafik Aliran

Lamaran

Paket

Tag Produk

 Barang  Standar  Tes adhedhasar
 Wangun organisasi Bubuk seragam, empuk, ora ana caking     

QBT 4707-2014

 Werna Wêdakakêna kuning putih utawa entheng
 Rasa lan mambu  Nduweni rasa lan bau unik saka produk iki, ora ana ambu sing khas
Impurity Ora ana impurities eksogen sing katon
Kapadhetan tumpukan / mL) —– —–
Protein (% , basis garing) ≥80.0 GB 5009,5
oligopeptida(% , Basis garing) ≥70.0 GBT 22729-2008
Proporsi /% zat proteolitik kanthi bobot molekul relatif kurang saka 1000(lambda = 220 nm) ≥85.0 GBT 22729-2008
Kelembapan (%) ≤7.0 GB 5009,3
Awu (%) ≤8.0 GB 5009,4
nilai pH —– —–
  Logam abot (mg / kg) Pb) * ≤0.2 GB 5009,12
Minangka) * ≤0.5 GB5009. 11
Hg) * 0.02 GB5009. 17
Cr) * ≤1.0 GB5009. 123
Cd) * ≤0.1 GB 5009,15
Total bateria (CFU / g) ≤5 × 103   GB 4789,2
Coliform (MPN / 100g) ≤30 GB 4789,3
Cetakan (CFU / g) ≤25 GBT 22729-2008
saccharomycetes (CFU / g) ≤25 GBT 22729-2008
Bakteri patogen (Salmonella, Shigella, Staphylococcus aureus) Negatif GB 4789,4 、 GB 4789,5 、 GB 4789.10

Grafik Aliran Kanggo Produksi Peptida Jagung

flow chart

1. Produk kesehatan kanggo nyuda tekanan getih

Peptida jagung bisa nyandhet aktivitas enzim sing ngowahi angiotensin, minangka penghambat enzim konversi angiotensin, nyuda produksi angiotensin II ing getih, saengga bisa nyuda ketegangan pembuluh darah, resistensi periferal dikurangi, nyebabake efek nyuda tekanan getih .

2. Produk sing rame banget

Iki bisa nyegah panyerepan alkohol ing weteng, ningkatake sekresi alkohol dehidrogenase lan aktivitas dehidrogenase asetaldehida ing awak, lan ningkatake degradasi metabolisme lan ngilangi alkohol ing awak.

3. Ing komposisi asam amino produk medis

oligopeptida jagung, isi asam amino rantai bercabang dhuwur banget. Infus asam amino rantai cabang sing akeh digunakake ing perawatan koma hati, sirosis, hepatitis parah lan hepatitis kronis.

4. Panganan atlit

Kekayaan peptida jagung ing asam amino hidrofobik, bisa ningkatake sekresi glukagon sawise ditelan, lan ora ngemot lemak, supaya kebutuhan energi wong kanthi volume akeh, lan cepet nyuda lemes sawise olahraga. Iki ngatur kekebalan lan nambah kemampuan olahraga. Nduweni kandungan glutamin sing dhuwur, nambah fungsi kekebalan awak, nambah kemampuan olahraga lan nutrisi sing ditambah nilai liyane.

5. Panganan hipolipidemik

asam amino hidrofobik bisa nyuda kolesterol, ningkatake metabolisme kolesterol ing awak, lan nambah ekskresi steril tinja.

6. Inuman protein sing dikuatake

regane nutrisi padha karo endhog seger, nduweni nilai sing bisa dipangan lan gampang digunakke.

Paket

nganggo palet: 

10kg / tas, polybag ing njero, bag kraft njaba;

28bags / palet, 280kgs / palet,

Kontainer 2800kgs / 20ft, wadhah 10pallet / 20ft,

tanpa Pallet: 

10kg / tas, polybag ing njero, bag kraft njaba;

Wadhah 4500kgs / 20ft

package

Transportasi & Panyimpenan

Transportasi

Cara transportasi kudu resik, higienis, ora ana ambu lan polusi;

Transportasi kasebut kudu dilindhungi saka udan, lembab, lan cahya srengenge.

Dilarang nyampur lan ngeterake kanthi toksik, mbebayani, mambu aneh, lan barang sing gampang tercemar.

Panyimpenan kahanan

Produk kasebut kudu disimpen ing gudang sing resik, berventilasi, tahan lembab, bukti rodent, lan bebas ambu.

Kudu ana celah tartamtu nalika panganan disimpen, tembok pemisahan kudu ora ana ing lemah,

Dilarang banget dicampur karo barang beracun, mbebayani, mambu, utawa polutan.

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita