head_bg1

Profil Perusahaan

Diadegake ing taun 1986, Yasin Gelatin minangka salah sawijining produsen lan eksportir turunan gelatin lan gelatin (kolagen, gelatin godhong lan cangkang kapsul kosong) ing China.

Yasin mesthi diakoni minangka pemasok sing dipercaya kanggo kualitas sing unggul. Teknologi minangka jimat kita, lan kualitas minangka urip kita. Wiwitane, kita nggawe kabijakan "kualitas nggawe ahli merek garis gelatin" lan ngarahake titik wiwitan lan spesialisasi sing dhuwur. Wiwit kuwi, kita nggawe tim profesional kanthi katrampilan sing hebat, ngenalake teknologi lan peralatan canggih saka luar negeri, ngrancang lini produksi sing cocog karo standar nasional, lan nggawe sistem pemantauan otomatis kanggo produksi. Sawise nyetel ilmiah kanggo sawetara produk, proses produksi lengkap digawe kanggo njamin kualitas produk ing kabeh aspek.

Kita duwe klompok tim profesional sing berpengalaman lan terlatih, ngenalake teknologi lan peralatan canggih internasional, liwat penyesuaian struktur produk ilmiah, kanthi teknologi produksi lengkap lan peralatan produksi canggih, operasi lini perakitan mekanis, kanggo njamin kualitas produk bisa kanthi memenuhi standar nasional, standar industri, standar internasional utawa standar khusus sing diusulake dening para pelanggan. Ngasilake produk sing mumpuni minangka nilai jagung sing nuntun perusahaan kita, uga nyedhiyakake layanan sing apik kanthi rega sing kompetitif.

Kajaba iku, kita bangga bisa njaga integritas paling dhuwur, sing kalebu ing urusan sing tanggung jawab karo para pelanggan. Kita saestu peduli karo para staf ing kabeh level, saengga kita wis ngrawat kesejahteraane kanthi apik babagan gaweyan lan lingkungan urip uga urip santai ing kene.

TEAM

Liwat keahlian teknologi lan standar manajemen internasional, para pelanggan nganggep kita minangka mitra bisnis sing bisa dipercaya lan responsif jangka panjang. Kita gelem kerja bareng karo kabeh pelanggan ing omah lan ing luar negeri kanggo nggawe masa depan sing cerah!