produk

Kolagen Ayam

Katrangan singkat:

Kolagen tipe II minangka kolagen paling akeh sing ditemokake ing tulang rawan hyaline sing kalebu 80 nganti 90% saka total konten kolagen. Kolagen ayam II uga dikenal minangka kolagen pitik II lan disingkat CCII. Kolagen pitik II nuduhake sawetara wilayah antigen sing padha karo kolagen manungsa jinis II. Tanggepan otoimun kanggo kolagen tipe II dianggep minangka faktor pinunjul ing patogenesis arthritis rheumatoid.


Spesifikasi

Grafik Aliran

Lamaran

Paket

Tag Produk

Nguji Items

Standar Tes

Tes Metode

Penampilan  Werna

Saiki putih utawa kuning cahya seragam

Q / HBJT0010S-2018

ambu ora enak

Kanthi mambu khusus produk

 

Rasane

Kanthi mambu khusus produk

Impurity

Seragam bubuk garing saiki, ora ana lumping, ora najis lan titik jamur sing bisa dideleng langsung karo mripat langsung

Kapadhetan tumpukan g / ml

-

-

% Protein prototin

≥90

GB 5009,5

Konten lembab g / 100g                    

≤7.00

GB 5009,3

Konten awu g / 100g                             

≤7.00

GB 5009,4

Nilai PH (solusi 1%)  

-

Farmakopoeia Tionghoa

Hydroxyproline g / 100g

≥3.0

GB / T9695.23

Kandhungan bobot molekul rata-rata Dal

<3000

GB / T 22729

Metal abot  Plumbum (Pb) mg / kg

≤1.0

GB 5009,12

Kromium (Cr) mg / kg

≤2.0

GB 5009.123

Arsenik (As) mg / kg

≤1.0

GB 5009,11

Merkurius (Hg) mg / kg

≤0.1

GB 5009,17

Kadmium (Cd) mg / kg

≤0.1

GB 5009,15

 

Cacah Bakteri Total

≤ 1000CFU / g

GB / T 4789.2

 

Coliforms

≤ 10 CFU / 100g

GB / T 4789.3

 

Jamur & Ragi

≤50CFU / g

GB / T 4789.15

 

Salmonella

Negatif

GB / T 4789.4

 

Staphylococcus aureus

Negatif

GB 4789,4

Grafik Aliran Kanggo Produksi Kolagen Ayam

2. Flow Chart

Kolagen Ayam Tipe II kita diekstrak saka Rawan Ayam. Kolagen tipe II beda karo tipe I amarga bentuk sing dimurnekake banget.

Kolagen pitik sugih banget ing kolagen tipe II. Bentuk kolagen tipe II dijupuk saka bahan tulang rawan. Kolagen pitik bisa disintesis lan digawe dadi solusi injeksi utawa suplemen. Uga bisa dipikolehi saka duduh kaldu pitik.

Kolagen pitik asring digunakake ing suplemen kanggo kesehatan sendi lan balung, lan produk kosmetik kanggo nambah kelembapan lan kulit. Iki bisa ndhukung jaringan ikat, kayata tendon lan ligamen, lan ndhukung otot, balung, kulit, lan sistem kardiovaskular. Kolagen bisa mbantu nguatake sendhi lan ningkatake elastisitas ing kulit.

application

Standar ekspor, 20kgs / tas utawa 15kgs / tas, tas poli jero lan tas kraft njaba.

package

Loading Kemampuan

Kanthi palet: 8MT kanthi palet kanggo 20FCL; 16MT kanthi palet 40FCL

Panyimpenan

Sajrone transportasi, loading lan mbalikke ora diidini; iku ora padha karo bahan kimia kayata minyak lan mobil barang beracun lan wangi.

Simpen ing wadhah sing ditutup lan resik.

Disimpen ing area sing adhem, garing, berventilasi.

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita