produk

Gelatin Farmasi Kelas

Katrangan singkat:

Gelatin Farmasi Kelas

Gelatin wis nuduhake fleksibilitas ing aplikasi kanggo industri obat-obatan lan obat-obatan. Iki digunakake kanggo nggawe cangkang kapsul sing alus lan alus, tablet, granulasi, suplemen kanggo obat, suplemen panganan / kesehatan, sirup lan liya-liyane. Sampeyan bisa dicerna banget lan minangka lapisan protèktif alami kanggo obat-obatan. Amarga kesadharan kesehatan sing saya akeh lan permintaan produk kesehatan sing saya tambah, ana sarat keamanan kanggo gelatin lan sarat kuwat kanggo proses produksi. Yaiku sing mesthi dijaga lan dandan.


Spesifikasi

Grafik Aliran

Lamaran

Paket

Tag Produk

Gelatin Farmasi

Item Fisik lan Kimia
Kekuwatan sele                                       Mekar     150-260Bloom
Viskositas (6,67% 60 ° C) mpa.s ≥2.5
Kerusakan Viskositas           % ≤10.0
Kelembapan                             % ≤14.0
Transparansi  mm ≥500
Transmisi 450nm      % ≥50
                             620nm      % ≥70
Awu                                    % ≤2.0
Dioksida Sulfur             mg / kg ≤30
Hidrogen Peroksida          mg / kg ≤10
Banyu ora larut           % ≤0.2
Mental abot                 mg / kg ≤1.5
Arsenik                         mg / kg ≤1.0
Kromium                      mg / kg ≤2.0
 Barang Mikroba
Cacah Bakteri Total      CFU / g 1000
E.Coli                           MPN / g Negatif
Salmonella   Negatif

Alur Bagan Kanggo Produksi Gelatin

detail

Kapsul alus

Gelatin ngetrapake metodologi farmasi kanggo kabeh gelatin sing digunakake kanggo kapsul gelatin alus, yaiku kanggo obat-obatan farmasi, nutrisi, kosmetik utawa cat bola. Kita nganggep ana aplikasi sing padha nuntut lan milih gelatin kanthi tliti kanggo nyedhiyakake kemampuan baleni sing konsisten.

Gelatin R&D Center wis nyinaoni aplikasi gelatin ing kapsul alus suwene wis pirang-pirang taun lan entuk pengalaman penting lan solusi pemecahan masalah, utamane kanggo nyegah interaksi karo bahan aktif apa wae, nyegah efek tuwa, pengerasan lan kebocoran.

application (1)

Kapsul Keras

Ing kapsul sing atos, gelatin nyedhiyakake file sing kuwat lan fleksibel kanggo bentuk sing jelas. Gelatin iki wis dikembangake kanggo memenuhi parameter sing ketat.

Kejabi tampilan sing padhang, umur produk kasebut paling dawa ing China; ora prelu nambah pengawet dening pelanggan yen Yasin Gelatin digunakake ing lingkungan manufaktur GMP.

Yasin Gelatin memenuhi standar kualitas sing berlaku lan utamane persyaratan farmasi kayata sing ditemtokake dening USP, EP utawa JP.

application (2)

Tablet

Ing tablet, Gelatin minangka agen naleni, nutupi lan disintegrasi alami sing nyukupi kebutuhan konsumen sing prelu nggunakake bahan kimia sing dimodifikasi. Yen menehi tablet katon apik banget lan rasa tutuk sing nyenengake.

application (3)

Paket

Utamane ing 25kgs / tas.

1. Siji tas poli ing njero, rong tas anyaman ing njaba.

2. Siji kantong Poly, njero tas Kraft.                     

3. Miturut sarat pelanggan.

Kemampuan Ngunggah :

1. kanthi palet: 12Mts kanggo Container 20ft, 24Mts kanggo Container 40Ft

2. tanpa Pallet: 8-15Mesh Gelatin: 17Mts 

Luwih saka 20 Gelatin Bolong: 20 Mts 

package

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita