produk

Peptida melon pahit

Katrangan singkat:

Produk iki digawe saka bubuk wiji melon pait, lan nggunakake peptida melon pait kegiatan sing dicerna kanthi enzimatik kanthi teknologi pencernaan kanthi arahan bio.


Rincian Produk

Grafik Aliran

Paket

Tag Produk

Indeks tampilan

Barang Syarat kualitas Metode deteksi
Werna Kuning utawa kuning cahya    Q / WTTH 0003S

 

Barang 4.1

 Rasa lan mambu Kanthi roso lan bau unik saka produk iki, ora ana ambu, ora ana ambune
Impurity Ora katon obyek asing sing katon normal
 Watake Wêdakakêna longgar, ora ana aglomerasi, ora ana serapan lembab

Fisikokimia indeks

Indeks Unit Watesan Metode deteksi
Protein (ing basis garing) % 75.0 GB 5009,5
Oligopeptide (ing basis garing) % 60.0 GB / T 22729 Lampiran B
Proporsi molekul relatifmassa ≤1000D  %    80.0  GB / T 22492 Lampiran A
Awu (kanthi garing) % 8.0 GB 5009,4
Kelembapan % 7.0 GB 5009,3
Timbal (Pb) mg / kg 0,19 GB 5009,12
Total merkuri (Hg) mg / kg 0,04 GB 5009,17
Kadmium (Cd) mg / kg 0,4 GB / T 5009,15
BHC mg / kg 0,1 GB / T 5009,19
DDT mg / kg 0,1 GB 5009,19

Mikrobial indeks

  Indeks   Unit Skema lan watesan sampling (yen ora kasebut, ditulis ing / 25g)  Metode deteksi

n

c

m M
Salmonella -

5

0

0 - GB 4789,4
Jumlah bakteri aerobik CFU / g

30000 GB 4789,2
Coliform MPN / g

0,3 GB 4789,3
Cetakan CFU / g

25 GB 4789,15
Ragi CFU / g

25 GB 4789,15
Ujar:n minangka jumlah conto sing kudu diklumpukake kanggo kumpulan produk sing padha; c minangka jumlah sampel sing maksimal sing diidini ngluwihi nilai m;m minangka nilai watesan kanggo level indikator mikroba sing bisa ditampa;

Bahan gizi dhaptar

Dhaptar bahan nutrisi bubuk albumin peptida

Barang Saben 100 gram (g) Nilai referensi nutrisi (%)
Energi 1530kJ 18
Protein 75,0g 125
Lemu 0g 0
Karbohidrat 15.0g 5
Natrium 854 mg 43

Lamaran

Terapi nutrisi klinis 

sumber protein kualitas dhuwur ing diet klinis pra operasi lan postoperatif

Panganan sing sehat

pencegahan disfungsi gastrointestinal lan penyakit kronis

Suplemen nutrisi

bocah lan wong tuwa kanthi kakebalan sing kurang

Kosmetik

moisturize

Alur Bagan Kanggo Peptida Melon Pahit Produksi

flow chart

Paket

nganggo palet: 

10kg / tas, polybag ing njero, bag kraft njaba;

28bags / palet, 280kgs / palet,

Kontainer 2800kgs / 20ft, wadhah 10pallet / 20ft,

tanpa Pallet: 

10kg / tas, polybag ing njero, bag kraft njaba;

Wadhah 4500kgs / 20ft

package

Transportasi & Panyimpenan

Transportasi

Cara transportasi kudu resik, higienis, ora ana ambu lan polusi;

Transportasi kasebut kudu dilindhungi saka udan, lembab, lan cahya srengenge.

Dilarang nyampur lan ngeterake kanthi toksik, mbebayani, mambu aneh, lan barang sing gampang tercemar.

Panyimpenan kahanan

Produk kasebut kudu disimpen ing gudang sing resik, berventilasi, tahan lembab, bukti rodent, lan bebas ambu.

Kudu ana celah tartamtu nalika panganan disimpen, tembok pemisahan kudu ora ana ing lemah,

Dilarang banget dicampur karo barang beracun, mbebayani, mambu, utawa polutan.

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita