produk

Gelatin Industri

Katrangan singkat:

Apa gelatin / lem ndhelikake teknis?

Gelatin Teknis Industri minangka protein sing asale saka hidrolisis kolagen sing dadi komponen protein saka kulit kewan, jaringan kolagen. Iki minangka granula kuning cahya, lem granular bolong alus sing gampang larut ing banyu. Bahan baku sing digunakake kanggo produksi asale saka kulit kewan utawa balung. Gelatin industri asring digunakake kanggo nggawe paintballs, fodder, kertas kasa abrasive kualitas, kain polesan, lem ireng, kemasan karet, kertu perekat kerajinan tangan, perabotan kayu, tandha piring data, cahya ing kulit, bisa nglukis lan ngrajut ukuran, smelting lan plating cairan, nggawe gel gaya. Viskositas penting banget, malah dadi parameter penting.


Spesifikasi

Grafik Aliran

Lamaran

Paket

Tag Produk

Gelatin Kelas Industri 

Item Fisik lan Kimia
Kekuwatan sele                                       Mekar     50-250Bloom
Viskositas (6,67% 60 ° C) mpa.s 2.5-5.5
Kelembapan                             % ≤14.0
Awu                                    % ≤2.5
PH % 5.5-7.0
Banyu ora larut           % ≤0.2
Mental abot                 mg / kg ≤50

Grafik Aliran Kanggo Gelatin Industri

flow chart

Katrangan Produk

 GELATIN INDUSTRIAL yaiku gandum kuning, coklat utawa coklat peteng, sing bisa ngukur standar aperture 4mm.

 Iki minangka bahan sing tembus, rapuh (nalika garing), bahan padhet sing meh ora duwe rasa, asale saka kolagen ing njero kewan ”kulit lan balung.

 Bahan baku kimia penting. Umume digunakake minangka agen gelling.

 Miturut statistik sing durung lengkap, gelatin industri beda-beda aplikasi amarga prestasine, ing luwih saka 40 industri, luwih saka 1000 jinis produk sing ditrapake.

 Digunakake sacara wiyar ing adesif, lem jeli, pertandingan, bola cat, cairan plating, lukisan, amplas, kosmetik, adhesi kayu, adhesi buku, agen layar dial lan sutra, lsp.

Lamaran

Pertandhingan

Gelatin digunakake meh universal minangka pengikat campuran bahan kimia kompleks sing digunakake kanggo dadi kepala pertandingan. Sipat aktifitas gelatin penting amarga karakteristik busa kepala pertandingan pengaruhe kinerja tandhingan ing kontak

application (3)

Pabrik Kertas

Gelatin digunakake kanggo ukuran ndhuwur lan kanggo kertas nutupi. Salah sijine digunakake dhewe utawa kanthi bahan perekat liyane, lapisan gelatin nggawe permukaan sing alus kanthi ngisi cacat ing permukaan cilik supaya bisa ngasilake reproduksi cetak. Contone kalebu poster, main kertu, wallpaper, lan kaca majalah sing nggilap.

application (1)

Abrasives dilapisi

Gelatin digunakake minangka pengikat ing antarane bahan kertas lan partikel abrasive abas. Sajrone nggawe serep kertas pisanan ditutupi karo larutan gelatin klempakan banjur dibungkus nganggo ukuran kasar ukuran partikel sing dibutuhake. Rodha abrasif, disk lan sabuk uga disiapake. Pangatusan oven lan perawatan sambungan silang ngrampungake proses kasebut.

application (4)

Perekat

Suwene pirang-pirang dekade, perekat adhedhasar gelatin alon-alon diganti macem-macem sintetik. Nanging, saiki, biodegradensi alami saka perekat gelatin lagi diwujudake. Saiki, gelatin minangka pilihan adesif ing naleni buku telpon lan panyegelan karton bergelombang.

application (2)

25kgs / tas, sak kantong poli, anyaman / tas kraft.

1) Kanthi palet: 12 metrik ton / 20 kaki kontainer, 24 metrik ton / 40 kaki kontainer

2) Tanpa palet:

kanggo 8-15 bolong, 17 metrik ton / 20 kaki kontainer, 24 metrik ton / 40 kaki kontainer

Luwih saka 20 bolong, 20 metrik ton / 20 kaki kontainer, 24 metrik ton / 40 kaki kontainer

package

Panyimpenan:

Panyimpenan ing gudang: Kelembapan sing dikontrol kanthi apik ing 45% -65%, suhu ing 10-20 ℃

Muat ing wadhah: Simpen wadhah sing ditutup kanthi raket, disimpen ing area sing adhem, garing lan berventilasi.

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita