produk

gelatin iwak

Katrangan singkat:

Iwak Gelatin minangka produk protein sing diproduksi dening hidrolisis parsial kulit iwak kaya kolagen (utawa) bahan skala. Molekul Gelatin digawe saka Asam Amino sing digabung karo Amide Linkages ing rantai molekul dawa. Asam Amino iki nindakake fungsi penting ing bangunan jaringan ikat ing manungsa. amarga karakteristik gelatin iwak sing beda karo kulit sapi utawa gelatin tulang sapi, aplikasi gelatin iwak saya akeh riset lan perhatian.


Rincian Produk

Spesifikasi

Grafik Aliran

Paket

Tag Produk

Produk sing kasedhiya

Gelatin Iwak

Kekuwatan Bloom: 200-250bloom

Bolong: 8-40mesh

Fungsi Produk:

Stabiliser

Luwih kenthel

Tekstur

Aplikasi Produk

Produk Perawatan Kesehatan

Kembang manisan

Susu & Desserts

Minuman

Produk Daging

Tablet

Kapsul Alus & Hard

detail

Gelatin Iwak

Item Fisik lan Kimia
Kekuwatan sele                                       Mekar     200-250Bloom
Viskositas (6,67% 60 ° C) mpa.s 3.5-4.0
Kerusakan Viskositas           % ≤10.0
Kelembapan                             % ≤14.0
Transparansi  mm ≥450
Transmisi 450nm      % ≥30
                             620nm      % ≥50
Awu                                    % ≤2.0
Dioksida Sulfur             mg / kg ≤30
Hidrogen Peroksida          mg / kg ≤10
Banyu ora larut           % ≤0.2
Mental abot                 mg / kg ≤1.5
Arsenik                         mg / kg ≤1.0
Kromium                      mg / kg ≤2.0
 Barang Mikroba
Cacah Bakteri Total      CFU / g 10000
E.Coli                           MPN / g ≤3.0
Salmonella   Negatif

Grafik Aliran Kanggo Gelatin Iwak

detail

Utamane ing 25kgs / tas.

1. Siji tas poli ing njero, rong tas anyaman ing njaba.

2. Siji kantong Poly, njero tas Kraft.                      

3. Miturut sarat pelanggan.

Kemampuan Ngunggah :

1. kanthi palet: 12Mts kanggo Container 20ft, 24Mts kanggo Container 40Ft

2. tanpa Pallet: 8-15Mesh Gelatin: 17Mts

Luwih saka 20 Gelatin Bolong: 20 Mts 

package

Panyimpenan

Simpen ing wadhah sing ditutup kanthi raket, disimpen ing area sing adhem, garing lan berventilasi.

Tetep ana ing area GMP sing resik, kontrol asor sing cukup ing 45-65%, suhu ing 10-20 ° C. Nyetel suhu lan kelembapan sing cukup ing njero ruangan kanthi nyetel Ventilasi, pendinginan lan fasilitas dehumidifikasi.

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita