Banner02
Banner03
Banner01
Banner04(1)

produk

liyane >>

babagan kita

Babagan katrangan pabrik

southeast

apa sing kita lakoni

Yasin, minangka salah sawijining produsen lan eksportir terkemuka sing nggawe bisnis gelatin berkualitas tinggi kanggo bahan panganan, kelas farmasi, kelas industri, kolagen kanggo sumber kewan (kolagen sapi & kolagen iwak) lan sumber peptida; lan asale, minangka gelatin godhong, cangkang kapsul kosong lan lem jelly ing Asia.

Minangka perusahaan sing darmabakti kanggo kepuasan pelanggan, pengalaman lan sumber daya saka Yasin bisa digunakake kanggo pangembangan produk anyar lan optimalisasi produksi saiki. 

liyane >>
sinau luwih lengkap

Buletin, informasi paling anyar babagan produk, warta, lan penawaran khusus.

Klik kanggo manual
  • Choose every piece of material carefully.

    Kualitas

    Pilih saben materi kanthi tliti.

  • There are professional technicians to dock with you.

    layanan

    Ana teknisi profesional sing dock karo sampeyan.

  • Welcome to consult us.

    hubungi kita

    Sugeng rawuh konsultasi karo kita.

aplikasi

  • 50+ 50+

    Pasar

  • 60+ 60+

    Pegawe

  • 2010 2010

    Tanggal madeg

  • 43000㎡ 43000㎡

    Area tanduran

warta

Entuk saran paling anyar.

Warta kanggo Healthpl ...

"Pameran Produk Kesehatan Internasional China kaping 11, Healthplex Ex ...

Warta kanggo Healthplex Ex ...

"Pameran Produk Kesehatan Internasional China kaping 11, Healthplex Expo 2020 Alami & ...
liyane >>

Karakteristik chi ...

Kolagen Ayam minangka protein matriks ekstraseluler utama. Amarga anti-inflamasi potensial a ...
liyane >>

Kolag iwak global ...

Pasar peptida kolagen iwak global diramalake udakara USD 271 yuta ing taun 2019. Industri ...
liyane >>