head_bg1

Napa Pilih Kita

1. Pabrik Langsung Kualitas Tinggi
Pengalaman 34 taun khusus nggawe gelatin kanggo panggunaan farmasi lan digunakake kanggo kapsul alus, cangkang kapsul hard, tablet lan kapsul mikro. Lan luwih saka 10 taun ing cangkang kapsul kosong lan garis kolagen. Manajemen sing wis dingerteni, andalan ilmiah sing inovatif, tenaga produksi trampil, tim penjualan sing setia lan rajin, lan kontrol kualitas sing ketat.

2.Nawakake Solusi Total lan Dhukungan Teknis
Dhukungan teknis kasedhiya. Kita duwe profesi ngasilake kapsul alus utawa kapsul kosong utawa bear gummy nalika nggunakake gelatin; 

3. Produktivitas Tinggi
Kapsul liyane bisa diprodhuksi kanthi nggunakake kg kg gelatin saka kita tinimbang karo pemasok liyane. 

4. Panyimpenan Teratur
Kita duwe kapasitas panyimpenan sing cukup kanggo njaga inventaris sing cukup kanggo entuk pangiriman kanthi cepet.

5. Line Produksi Standar GMP
Kita tundhuk tenan karo standar GMP ing jalur produksi sing duwe 100.000 lokakarya sing resik. mula bisa njamin produk kita bisa diprodhuksi ing lingkungan sing resik lan otomatis. 

factory (5)
factory (1)
factory (2)

7. Perlindhungan Lingkungan sing Ramah Lingkungan
Perlindhungan lingkungan minangka tanggung jawabe manungsa. Kita wis nyiyapake sistem perawatan limbah perlindungan lingkungan lengkap kanggo njaga pendekatan berkelanjutan lan ramah lingkungan.

8. Layanan Efisien Tinggi
Wakil penjualan didedikake kanggo nyuplai layanan kanggo para klien. Atur pesenan lan pengiriman kanthi panjaluk pelanggan kanthi tepat wektu, miturut negara sing beda-beda kabijakan ekspor nyedhiyakake dokumen clearance bea lengkap. Kita gelem lan bisa ngupayakake ekstra kanggo ngluwihi ekspektasi klien.

9. Solusi Keuangan Fleksibel
T / T utawa L / C bisa ditampa, uga liyane sing bisa dibahas miturut kabutuhan pelanggan.

factory (4)
factory (3)
factory (6)