head_bg1

warta

"Pameran Produk Kesehatan Internasional China kaping 11, Produk Kesehatan & Nutrisi Kesehatan China 2020 ″ bakal dianakake ing Pusat Pameran lan Konvensi Nasional (Shanghai) wiwit 25-27 November, 2020. Kanthi tema kesehatan panganan, pameran iki bakal mbantu transformasi lan upgrade industri kesehatan.

Minangka pabrikan ing bidang turunan gelatin lan gelatin kanthi pengalaman produksi profesional luwih saka 33 taun, Asia Motion wis setya nyedhiyakake pelanggan kanthi kualitas apik lan layanan profesional, lan dadi pemasok merek internasional paling dipercaya ing donya.

Ing wektu kasebut, kita bakal melu pameran HNC 2020, ing endi kita bisa ijolan lan sinau sabisa-bisa, ngrembug babagan pertumbuhan lan kelestarian industri; bareng lan tuwuh bareng. Sugeng rawuh lan wakil perusahaan sampeyan gabung karo HNC 2020 (Shanghai), rinciane kaya ing ngisor iki:

Nomer kios: 81C68

Wektu: 25 November (9:30 -18: 00) -November 27st 2020 (9:30 a.m-16:00p.m)

Alamat: Pusat Pameran lan Konvensi Nasional, Shanghai, China.


Wektu kiriman: Nov-06-2020