produk

Cangkang Kapsul Kosong Sayuran

Katrangan singkat:

Kapsul minangka paket sing bisa dipangan sing digawe saka gelatin utawa bahan liyane sing cocog lan diisi obat kanggo ngasilake dosis unit, utamane kanggo nggunakake lisan.


Rincian Produk

Spesifikasi

Grafik Aliran

Paket

Tag Produk

detail

Karakter Kapsul Kosong HPMC

1. Sumber tanduran alami Aman lan stabil
2. Kelembapan sithik Ditrapake kanggo obat sensitif
3. Ora ana reaksi salib-link Allergen gratis
4. Panyimpenan Luwih gampang Risiko crisping
5. Dikenali dening Vegetarian & Muslim

Keuntungan

● Kapsul Superior - mesin sing gampang banget, nyuda brittleness

● Advanced Packaging - Direkayasa lan dirancang kanggo nyegah kerusakan panas utawa banyu sajrone transportasi.

● Minimal order order minimal (ya, malah sak kothak)

● Inventaris kapsul warna sing akeh

● Percetakan kapsul Bisa disesuaikan

● Pangiriman Cepet - Pangiriman pangiriman menyang macem-macem lokasi.

● Wektu ngowahi cepet ing kabeh pesenan khusus

● Mesin lan komponen sing wis diuji lapangan

JENIS   Dawa ± 0,4 (MM) Kandel Tembok
± 0,02 (mm)
Bobot Rata-rata (mg) Panjang Kunci ± 0,5 (mm) Diameter njaba (mm) Volume (ml)
00 # tutup 11.80 0,115 123 ± 8,0 23,40 8.50-8.60 0,93
awak 20.05 0,110 8.15-8.25
0 # tutup 11.00 0,110 97 ± 7,0 21.70 7.61-7.71 0,68
awak 18,50 0,105 7.30-7.40
1 # tutup 9.90 0,105 77 ± 6,0 19.30 6.90-7.00 0,50
awak 16,50 0,100 6.61-6.69
2 # tutup 9.00 0,095 63 ± 5.0 17.8 6.32-6.40 0,37
awak 15.40 0,095 6.05-6.13
3 # tutup 8.10 0,095 49 ± 4.0 15.7 5.79-5.87 0,30
awak 13.60 0,090 5.53-5.61
4 # tutup 7.20 0,090 39 ± 3.0 14.2 5.28-5.36 0,21
awak 12.20 0,085 5.00-5.08

Flow Chart

 

 fc

Paket & Kemampuan Ngunggah

Paket

Kantong PE 2 lapis ing njero lan gunakake sabuk dasi kanggo melu cangkem dasi, kothak bergelombang ing njaba;

package

Ngunggah

UKURAN Pcs / CTN NW (kg) GW (kg) Loading Kemampuan 
00 # 70000 pcs 8,61 10.61 147karton / 20GP 350karton / 40GP
0 # 100000 pcs 9.7 11.7
1 # 120000 pcs 9.24 11.24
2 # 160000 pcs 10.08 12.08
3 # 210000 pcs 9.87 11.87
4 # 300000 pcs

11.4

13.4

Pengepakan & CBM: 55cm x 44cm x 70cm

Pancegahan panyimpenan

1. Tahan suhu persediaan 10 nganti 30 ℃; Kelembapan relatif tetep 35-65%.

2. Kapsul mestine disimpen ing gudang sing resik, garing lan berventilasi, lan ora diidini srengenge sing kuwat utawa lingkungan sing lembab. Kajaba iku, amarga entheng banget dadi rapuh, cargos sing abot ora kudu tumpuk.

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    produk sing gegandhengan