head_bg1

warta

Pasar peptida kolagen iwak global diramal dadi USD 271 yuta ing taun 2019. Industri kasebut samesthine bakal tuwuh ing CAGR 8,2% sajrone periode ramalan taun 2020-2025. Iwak wis menehi inspirasi marang para produsen obat-obatan lan nutrisi minangka sumber senyawa bioaktif, kalebu peptida lan protein. Amarga khasiat ing perawatan kulit lan rambut, sing dilaporake, peptida kolagen iwak dadi kondhang, lan bioaktivitas terus-terusan ing antarane industri kasebut ndadekake panliti nggawe produk kosmeseutika sing inovatif lan luwih efisien.

Kolagen minangka protein utama jaringan ikat lan molekul kasebut dibentuk dening telung helai polipeptida, diarani rantai alpha, sing populer lan laris amarga akeh digunakake lan mupangat kanggo kesehatan manungsa.

Kolagen minangka klompok protein alami. Iki minangka salah sawijining protein struktural serat sing dawa sing fungsine beda karo protein globular kayata enzim. Akeh ing invertebrata lan vertebrata.


Wektu kiriman: Sep-23-2020