head_bg1

warta

Kolagen Ayam minangka protein matriks ekstraseluler utama. Amarga profil anti-inflamasi lan antioksidan potensial saka senyawa bioaktif kasebut, mula akeh minat nggunakake peptida turunan kolagen lan hidrolisis kolagen kaya peptida kanggo kesehatan kulit, amarga efek imunomodulator, antioksidan lan efek proliferatif ing fibroblast dermal. Nanging, kabeh hidrolisis ora efektif kanggo efek sing migunani; mula, paneliten luwih lanjut kanggo nemtokake faktor sing ningkatake penerapan terapeutik saka persiyapan kasebut. Kita nggunakake macem-macem kahanan enzim kanggo ngasilake sawetara hidrolisis kolagen sing beda kanthi profil peptida sing beda. Kita nemokake manawa panggunaan loro tinimbang siji enzim kanggo hidrolisis ngasilake akeh peptida bobot molekul sing luwih sithik kanthi asil dandan sifat bioaktif. Tes hidrolisat iki ing fibroblast dermal manungsa nuduhake tumindak sing beda tumrap perubahan inflamasi, stres oksidatif, sintesis kolagen tipe I lan panyebaran sel. Temuan kasebut nuduhake manawa kahanan enzim sing beda mengaruhi profil peptida hidrolisis lan beda-beda ngatur kegiatan biologis lan respons protektif potensial ing fibroblast dermal.

Dosis kolagen tipe II sing cocog gumantung karo sawetara faktor kayata umur pangguna, kesehatan, lan sawetara kondhisi liyane. Kolagen pitik uga ngemot bahan kimia chondroitin lan glukosamin, sing bisa mbantu mbentuk tulang rawan.


Wektu kiriman: Sep-23-2020